Miranda Van Eetvelde op plaats 10 Vlaams Parlement

Door Miranda Van Eetvelde op 13 februari 2019, over deze onderwerpen: Varia

Op 26 mei 2019 moeten we met z’n allen terug naar de stembus. Die dag vinden er regionale, federale en Europese verkiezingen plaats. De N-VA lijst voor het Vlaams Parlement wordt gesteund door Miranda Van Eetvelde. Zij staat op plaats 10 in Oost-Vlaanderen.

Miranda Van Eetvelde stond al eerder op de nationale kieslijsten van N-VA. Ze neemt al voor de 4e keer deel aan de verkiezingen. In 2010 werd ze verkozen tot Volksvertegenwoordiger in de Kamer van Volksvertegenwoordigers en in 2014 herhaalde ze dit kunstje nog eens, toen mocht ze zetelen in het Vlaams Parlement.

Nu wil ze nogmaals de Vlaamse lijst steunen vanop de 10e plaats: “De voorbije vier jaar heeft de N-VA een verantwoord hervormingsbeleid gevoerd, een veiligheidscultuur opgebouwd, een streng maar rechtvaardig migratiebeleid gevoerd, over de kwaliteit van ons onderwijs gewaakt en onze Vlaamse identiteit en de waarden van de Verlichting verdedigd. Wij willen die geboekte vooruitgang verdedigen en verder veranderen. De afgelopen jaren heb ik mij in het Vlaams Parlement gefocust op thema’s zoals werkgelegenheid en jeugdbeleid. Hier wil ik mij, als de kiezer het wil, graag verder voor inzetten.” Miranda is getrouwd met Herman Van Driessche, advocaat en N-VA-gemeenteraadslid in Zele.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is