Music for Life 2015: N-VA Zele brengt de klas in huis bij langdurig zieke kinderen

Door Miranda Van Eetvelde op 7 december 2015, over deze onderwerpen: Varia

Ook langdurig zieke kinderen hebben recht op onderwijs en nood aan sociaal contact met klasgenootjes. In het kader van Music for Life, de jaarlijkse solidariteitsactie van Studio Brussel, steunt de N-VA daarom de vzw Bednet. Die stelt zieke kinderen in staat om onderwijs op afstand te volgen, via de computer, rechtstreeks en in interactie met hun klas.

Ook N-VA Zele steunt de nationale actie van N-VA. Zo probeert onze afdeling van de voorlaatste week van 2015 opnieuw ‘De Warmste Week’ te maken. En wat komt er beter van pas in die donkere dagen voor Kerstmis dan een mooi setje kaarsen?

Aarzel daarom niet om ook een doosje met drie kaarsen in huis te halen of weg te schenken aan vrienden en familie. Aan €3 per setje is de kostprijs eerder bescheiden. De totale opbrengst komt integraal ten goede aan de zieke kinderen van Bednet. Contacteer daarom één van onze bestuursleden om een doosje met kaarsen te kopen. Je hoeft je zelfs niet eens te verplaatsen want onze bestuursleden komen de gevraagde kaarsen tot jou brengen. Twijfel dus niet en steun mee met ons  de vzw Bednet!

Kaarsjes kunnen besteld worden via volgende e-mailadressen:

  • miranda.vaneetvelde [at] n-va.be
  • Luk.haentjens [at] n-va.be

Uiteraard kan je ons initiatief ook steunen door gewoon een bijdrage te storten op ons rekeningnummer voor Music for Life: BE06 7310 3786 3822. Voor 26 euro doe je een langdurig ziek kind één dag in de klas cadeau. Doen!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is