Steun Miranda op zondag 14 oktober

Door Miranda Van Eetvelde op 10 oktober 2018, over deze onderwerpen: Varia

Zondag 14 oktober 2018 is Vlaams Parlementslid Miranda Van Eetvelde kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in Zele. Ze duwt de 27-koppige kartellijst N-VA Zele Vlakaf. Met uw steun hoopt ze van Zele een meer leefbare gemeente te maken waar het fijn leven en wonen is. 

Miranda werd geboren op 24 september 1959  in Zele, waar ze nog steeds woonachtig is. Ze is moeder van 4 kinderen, 2 zonen (Lothar en Dagmar) en 2 dochters (Irmgard en Adelind). Ze is gehuwd met Herman Van Driessche, advocaat en gemeenteraadslid voor N-VA in Zele. Als Vlaams volksvertegenwoordiger werkt Miranda vooral aan de thema’s werk en jeugd. Als voormalig VDAB-consulente en lid van de Raad van Bestuur van de Juvenes kan ze haar praktijkervaring omzetten in haar parlementair werk. Ook de Zeelse problemen komen hierdoor sneller op de radar in Brussel.

Haar expertise uit het Vlaamse Parlement wil ze nu ook aanwenden om van Zele een meer leefbare gemeente te maken. Zo wil ze de handelskern versterken zodat de Zeelse tewerkstelling opgekrikt kan worden en de gemeente ten volle kan floreren. Er moet daarbij gezorgd worden voor een aangename omgeving en het resterende groen in onze gemeente moet beter verzorgd en benut worden. Op die manier kan de beleving in Zele sterken worden en komt er een meer gezonde, aangename leefomgeving.

Help jij mee om Miranda een duwtje geven op 14 oktober? 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is